Søg

Digital transformation of Red Cross Second Hand stores


Danish Red Cross runs +230 Second Hand stores with +9000 volunteers. Most of the volunteers have no or very little experience with the digitalisation of retail. This project aims to research ways to digitalise the "un-digitalisable" and come up with suggestions for how to make engaging solutions for non-tech savvy retail staff.

Camilla Frederiksen og Maria Vammen

MSc IT Communication and Organisation (ITKO)

Aarhus University

Introduction:

Røde Kors ønsker at styrke sin forretning på genbrugsområdet i en digital tidsalder. Med 230 butikker, 9000 frivillige (+60 år), indsamling af +6000 tons tøj og en omsætning på +160 mio., ønsker Røde Kors at styrke og målrette den digitale innovation.

Dette speciale undersøger mulighederne og begrænsningerne i at digitalisere elementer af denne meget analoge organisation og dens frivillige medarbejdere.

Partner:

#Allprojects #Previousprojects