Søg

Distributed Ledger (blockchain) Technology in IoT


Introduction:

We expect that most IoT units operate reliably and connect to the network several times daily. This research project aims to utilize these devices to distribute the cost of operating the network. We expect that a decentralized infrastructure would significantly decrease the cost of operation for large IoT installations.

Ibrahim Tallouzi and Lars Rudbeck Bak

Aarhus University,

M.Sc. Computer Science

Research:

Gennem projektet har vi udarbejdet et decentraliseret netværk, som kan administrere og håndhæve adgangsplotik på enheder. Dette skaber en mulighed for at lave et åbent system med tranparens, så brugerne har styr på hvor deres data er. Desuden er det gennem netværket muligt at kommunikere adgangspolitik fra service til brugerne gennem et decentraliseret mellemled. Brugerne behøver altså ikke stole på en enkleperson, men blot på netværket som helhed.

Dette er muligt ved at benytte blockchain. Adgangspolitik til en IoT enhed kan altså kommunikeres videre uden nogen person som mellemled ved brug af blockchain.

#Allprojects #Previousprojects