Søg

Online advantages in offline retail


Introduction:

E-commerce has certain advantages over brick-and-mortar stores, but how can we help physical stores gain some of the qualities from online shopping? This project will specifically focus on grocery shopping.

Karen Kjær and Michael Halstrøm Norup Jensen

Aarhus University,

M.Sc. Digital Design

Project partners:

Concept:

Gennem et omfattende feltarbejde med fokus på børnefamiliers indkøbsvaner er det kommet frem. At størstedelen fortrækker at handle i en fysisk butik for at kunne opnå den sanslig effekt af fødevarerne. Det er dog meget tidskrævende, hvilket får flere familer til at overgå til måltidskasser. Konceptet MADTID er således blevet udviklet i samarbejde med målgruppen og gennem dybdegående interviews, observationer og brugertests.

MADTID er 10 fysiske stande i den enkle butik, som indeholder ingredienser til at lave en enkel ret, som skal fungerer som en overbygning til den nuværende Coop-app. Dette koncept vil forenkle og effektivisere købsprocessen for den enkle kunde. Købsprocessen er vist i nedenstående video.

Coop åbner op for en ny mulighed for at tiltrække nye kunder og fastholde nuværende. Konceptet giver også mulighed for mersalg i flere omgange for Coop. For og fremmeste ved funktionen Ret af rester som forøger størrelsen af indkøbet. Derudover vil flere kunder blive lokket ind i butik efter at have opholdt sig i indgangen ved MADTID´s standene. Coop bidrager desuden til at mindske madspild for forbrugeren.

#Allprojects #Previousprojects