Søg

Oct 30: Cryptovaluta og blockchain (No Code)


Har du undret dig over hvad der skete da crypto-valuta´er omkring årsskiftet eksploderede og pludselig blev millioner værd på ganske få dage? Mon bitcoin bliver fremtidens internationale valuta? Er det overhovedet lovligt?

Der knytter sig masser af spørgsmål til crypto-valuta og i ægte Stibo Hack Labs stil indbyder vi til en aften hvor ca. 10 deltagere selv får lov at have hands-on med emnet.

En oplægsholder vil introducere crypto-valuta og fortælle om egne erfaringer – derefter bliver du guidet igennem hvad der skal til for f.eks. købe dine første crypto-coins, bruge dem til at købe varer og måske sælge dem videre.

Der er bestemt ikke noget krav om at du selv vil bruge penge på crypto for at deltage. Tænk det som introduktion og til at pirre din nysgerrighed omkring et emne der har en masse potentiale og helt sikkert er kontroversielt.

Dato og tid: 30. okt., kl. 16.00 til 18.00

Sted: Stibo Accelerator, Axel Kiers Vej 11, 8270 Højbjerg

Underviser: Jacob Nielsen, Stibo Corporate

Antal deltagere: 8-10 personer

Tilmelding via email: hacklabs@stiboaccelerator.com

#Code